Hotell i Oslo

hoteller-i-oslo

Om Quality Hotel Expo

Quality Hotel Expo er et konferansehotell som ligger på Fornebu, direkte ved siden av Telenor Arena. Hotellet har også strandlinje, noe som gjør at det vil passe for deg som er ute etter avslapning, familietur eller badeferie. Det er et ganske nytt hotell, som ble åpnet i mars 2012. Det er romslig med sine 301 rom, som varierer fra vanlige rom til superior rom. Det er også flere rom som er tilrettelagt for å kunne leies ut over lang tid. Som konferansehotell så er det høyt fokus på tilrettelegging der de kreative evnene skal kunne slippes løs. Konferanseområdet er spesielt utarbeidet for å frigjøre de gode ideene. Hotellet kan bestilles på blant annet Billigehotelloslo.no:Overnatting Oslo eller direkte på nettsiden til hotellet.

Mat og drikke

Det er meget godt tilrettelagt for konferanser ved dette hotellet. Det vil også innebære serveringen av mat. Ut fra hva som er gode råvarer i gjeldende sesong, så vil hotellet ha en tre retters konferansemeny tilgjengelig. For gjester ved hotellet som er tilknyttet konferansedelen, så vil det hver dag være tilgjengelig kaffe, te, frukt og softis hele dagen. For de som trenger litt ekstra påfyll i en slitsom dag, så vil dette være den lille energien du trenger når du ønsker det.

Hotellets rom

Rommene kommer i flere varianter som standard rom med enkeltsenger, dobbeltrom, deluxe rom og også familierom som er beregnet til fire personer. Dersom du skulle velge familierom, så har flere av disse utsikt over stranda og også fjorden utenfor. Av fasilitetene på familierommene så kan det nevnes iPod dokking, kaffemaskin, minibar og skrivebord. Det er gratis trådløst internett, slik at oppdateringer på Facebook ikke trenger å vente til du har kommet hjem igjen.

Av de andre rommene så kan Deluxe dobbeltrom sies å være litt spesielle. Her kan du få et hjørnerom, der det også er egen sittegruppe. Også disse rommene har fasiliteter som gratis trådløst internett, minibar og som alle de andre rommene, så er det gratis frokost på morgenen.