L’EASY minilån

penger-5

L’EASY er en velkjent finansieringsinstitusjon for mange, som både driver nettbutikk og tilbyr små forbrukslån til sine kunder. Det vanlige forbrukslånet fra L’EASY lar deg søke om å låne inntil 50 000 kroner og blir definert som et smålån, men selskapet har flere ess i ermet. Nylig lanserte de sitt minilån, der L’EASY tilbyr deg små summer på mellom 5000 til 10 000 kroner med ekstra gunstige betingelser. Dette er lånet for deg som trenger penger kjapt, men ikke så veldig mye penger.

Fordeler med å søke om L’EASY sitt minilån er at det kommer uten sikkerhet, og at du kan betale det ned når som helst dersom du får litt penger til overs. Dessuten minner lånet nærmest om et lite kredittkort, da man kan søke om både rente- og avdragsfrihet i 60 måneder. Med andre ord kan du utsette betalingen nokså lenge uten å betale for det!

Betingelser og vilkår

Siden L’EASY gjennom sitt minilån bare tilbyr små lånesummer, så er renten nødt til å være noe høyere enn hva den er ved store forbrukslån. Dette for at banken skal tjene penger, og derfor er snittrenten på 34,53%. Det høres kanskje skremmende høyt ut, men for en lånesum på 5000 kroner så utgjør det slettes ikke store forskjellen. Betaler du ned den nevnte summen over fem år, så vil det koste deg totalt 9506 kroner. Men de aller fleste klarer dette på bare noen måneder, og da sparer du naturligvis svært mye penger!

Derfor anbefaler vi å velge så kort nedbetalingstid som du har mulighet til. Den kan være maksimalt 36 måneder, men er også nødt til å være minst 12 måneder. Husk at to av disse månedene er kostnadsfrie. Andre ting som er verdt å vite om betingelsene til L’EASY minilån, er at det koster 695 kroner i etablering, samt 45 kroner i termingebyr. Begge disse gebyrene er det dog tatt høyde for i utregningen av den effektive renten.

Hvordan søke om forbrukslånet?

L’EASY minilån søker du enkelt om gjennom nettsidene til selskapet. Søknadsskjemaet er svært kort i forhold til hva enkelte banker krever når du skal søke forbrukslån, og her fyller man ut kun enklere personalia og kontonummer. Banken tar kontakt med deg snarest mulig dersom de ønsker å tilby deg et lån, og sjeldent tar dette mer enn et par virkedager.

For å søke om forbrukslån fra L’EASY må du oppfylle disse kriteriene:

  • Du må være minst 20 år gammel.
  • Du må ha en fast inntekt.
  • Du må være norsk statsborger, eller ha vært registrert i Folkeregistret i minst 2 år.
  • Du kan ikke ha betalingsanmerkning(er).