Leiebil Gardermoen

leiebil gardermoen

Gardermoen er et tettsted like nord for hovedstaden, som er mest kjent for å være åsted for Norges hovedflyplass – Oslo Lufthavn. Flyplassen har nå byttet navn og heter ikke lengre Gardermoen, selv om nordmenn fortsatt i årene fremover nok vil «misbruke» navnet. Uansett så er Gardermoen et attraktivt sted for bedrifter for å avholde konferanser, kurs eller møter, samtidig som det naturligvis er den raskeste veien til landets hovedstad.

Bilutleie tilbys på Gardermoen fra ulike selskaper, både lokale og internasjonale kjeder. De fleste tilbyr dessuten avlevering et annet sted dersom man skal på bilferie for eksempel.

Kjøretips på Gardermoen

De fleste som har leiebil på Gardermoen skal sørover og innover mot hovedstaden. Her er veinettet godt utviklet og det er motorvei hele veien inn mot Oslo. Fra Gardermoen kan man også enkelt ta seg andre steder i landet, som nordover mot Hønefoss eller Gjøvik, eller vestover mot Bergen. Med sin beliggenhet er Gardermoen som en «hub å regne» og et godt utgangspunkt for en bilferie med leiebil i Norge.

Her leier du bil på Gardermoen

Bilutleie tilbys på Oslo Lufthavn på Gardermoen. Her kan man velge mellom svært mange alternativer, deriblant de store og velkjente leiebilkjedene som Budget, Hertz, Avis, Rent-A-Wreck og Sixt. Vi anbefaler at man bestiller bilutleie på nettet før ankomst, slik at du enkelt kan hente leiebilen din når du har landet på Oslo Lufthavn. Du kan bestille en leiebil på Gardermoen via Leiebilguiden.no: Leiebil Gardermoen eller Leiebilflyplass.no – Bilutleie Gardermoen.

Attraksjoner man kan besøke med leiebil

For de fleste så er Gardermoen en mellomstasjon når de skal reise videre – enten innenlands eller utenlands – men med leiebil så kan man besøke en rekke nærliggende attraksjoner på veien. Det er spesielt flyinteresserte som vil ha glede av disse. På Gardermoen Kulturpark holder nemlig både SAS-museet hus, sammen med Forsvarets flysamling der man får et enestående innblikk i norsk militærflygning.

Utover dette består Gardermoen stort sett av natur og grønne marker. Nærmeste tettsted er Jessheim, som ligger en liten kjøretur sør for Gardermoen. Vurder også å kjøre oppover til Eidsvoll, som ligger omtrent 30 minutter med leiebil nordøst for Gardermoen. Her vet nok de fleste nordmenn hva de har i vente. Dersom du trenger hotell på gardermoen, kan dette bestilles på blant annet hotell Gardermoen eller Billige-hotell.no:Gardermoen.