Anbefalt Hotell Budapest

budapest-hotell

Som et firestjerners hotell i hjertet av Budapest ønsker Marmara Hotel Budapest å by deg på et opphold utenom det vanlige. Med i underkant av 100 gjesterom er det et forholdsvis lite sentrumshotell, som tilbyr mange fasiliteter til sine overnattende gjester. Beliggenheten er såpass sentral at man kan oppleve det meste av severdigheter og turistattraksjoner til fots, samtidig som hotellet ligger i en orientalsk bydel der man kan oppleve den autentiske delen av den historiske hovedstaden i Ungarn. Hotellet har for øvrig fått gode karakterer på nettstedet TripAdvisor, og egner seg perfekt for par på kjærlighetstur i Budapest. Hotellet kan forøvrig bestilles på Hotell BudaPest eller Booking.

Beliggenhet

I umiddelbar nærhet til hotellet finnes flust av attraksjoner og severdigheter, inkludert en hel del restauranter, butikker og utesteder. Budapest er for nordmenn kjent som en attraktiv «spa-by», og følgelig er det mange gode tilbud i nærheten av hotellet. Et stort kjøpesenter ligger dessuten bare et steinkast unna hotellet, og skulle man benytte kollektivtransport, så finnes det flere stopp like i nærheten. Avstanden til flyplassen er i overkant av to mil, og følgelig tar kjøreturen gjennom det travle Budapest ofte over en halvtime med taxi.

Rom

Marmara Hotel Budapest gir deg valget mellom tre forskjellige romtyper, henholdsvis standard (enkelt/dobbelt), superior eller juniorsuite. Sistnevnte har separat soverom. Alle rommene holder svært høy standard både hva innredning og interiør angår, og lever definitivt opp til sine fire stjerner. Superiorrommene har egen balkong. Alle rom er utstyrt med fasiliteter som minibar, hårføner, safe (med plass til laptop), TV, klimaanlegg, kaffemaskin og tilgang til trådløst internett uten ekstra kostnad.

Fasiliteter

Marmara Hotel Budapest er et lite hotell med et godt servicetilbud. De har døgnåpen resepsjon som tilbyr romservice, og betjeningen er behjelpelig med å skaffe billetter til utflukter eller show, samt komme med sine tips til bespisning og severdigheter. De kan også hjelpe med alt fra leiebil til annen transport. Frokost er inkludert i prisen, og servers i form av buffet. Hotellet har en enklere bar som serverer sandwicher, kaffe og det meste av alkoholholdig drikke.